Magazin

Yasak Elma dizisinin entrikalar kraliçesi Yıldız, tatile çıktı! Eda Ece’nin makyajsız pozları sosyal medyayı salladı! Böyle bir güzellik daha önce gelmedi!

Tam 5 sezondur FOX TV ekranlarının reyting rekortmenliğini elinde bulundurmayı başaran dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz günlerde sezon finali bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Entrika, kaos, aşk, komedi ve daha pek çok duyguyu içerisinde barındıran dizi, 5 sezona rağmen ilgi ile takip edilmeye devam edilirken dizinin başrol oyuncularından Eda Ece de sosyal medyada ki popülerliğini korumaya devam ediyor.

Kariyerine henüz genç bir kızken Pis Yedili isimli dizi ile başlayan ve o günden bu yana ekranlarda sıklık ile yer alan Eda Ece, esprili kişiliği, oyunculuk performansı ve güzelliği ile büyülemeye devam ediyor. Ekranların önünde ki rahat ve doğal tavırları, duru güzelliği, dobralığı ve dozunda davranışları ile geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran ünlü oyuncu, dizisinin sezon finaline girmesinin ardından soluğu tatilde aldı. Güzel oyuncunun tatil pozları, “yok artık” dedirtti.

Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezonuna Hazırlanıyor!

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve birçok ünlü ismi kadrosuna dahil eden Yasak Elma dizisi, 5’inci sezonunu geçtiğimiz günlerde yayınlanan final bölümü ile sonlandırdı. 5 yılını tamamlamış olmasına rağmen ilk gün olduğu gibi severek takip edilmeyi başaran fenomen dizi hem konusu hem de oyuncuların performansları ile gündemde kalmayı başarıyor.

Yasak Elma dizisinin ilgi ile takip edilmesinin baş sebeplerinden olan başrol oyuncusu Eda Ece de popülerliğini arttırmayı sürdürüyor. Dizinin sezon finaline girmesinin ardından, yılın yorgunluğunu atmak üzere soluğu tatilde alan Eda Ece, 6’ıncı sezon için enerji topluyor.

Duru Güzelliği ile Büyüledi!

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, makyajsız ve filtresiz hallerini paylaştı. Takipçilerinin ilgisini çeken Eda Ece, saf güzelliği ile herkesi büyüledi.

Yorum Yağdı!

Eda Ece’nin paylaştığı tatil fotoğrafları dakikalar içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu, magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı sürdürüyor.