EkonomiGündem

Yarından sonra saat 23.59’da son bulacak: Ziraat Bankası duyurdu!

Ziraat Bankası tarafından önemli bir duyuru yapıldı. Banka, resmi sitesi üzerinden müşterilerini memnun etmek adına birçok kategoride başlattığı kampanyaları duyuruyor. Ziraat Bankası, gıdadan konaklamaya birçok kategoride avantaj ve indirimler sunuyor. Bu avantajlardan biri de tatil planı yapan müşterileri için açıklandı. Banka, yarından sonra sona erecek ve katılım sağlayanların kartına 2500 TL yüklenecek olan kampanyasının detaylarını tek tek bildirdi.

Ziraat Bankası’nın birbirinden farklı avantajlar sunduğu kampanyaları merakla takip edilen konular arasında yer alıyor. Müşteriler alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek için kampanyalara ilgi gösteriyor. Bankadan alınan bilgilere göre, Bankkart ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak 12.500 TL-17.499 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira, 17.500 TL-24.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişe 1.750 TL Bankkart Lira, 25.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişe 2.500 TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak 12.500 TL-17.499 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 17.500 TL-24.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.750 TL Bankkart Lira, 25.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.500 TL Bankkart Lira verilecektir.

31 MAYIS’TA BİTECEK

Kampanya 1 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilirsiniz.

SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS gönderebilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

BANKKART LİRALAR 7 HAZİRAN’DA YÜKLENECEK

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek olup, 10 Temmuz 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir.

Kazanılabilecek ödül tutarı en fazla 2.500 TL Bankkart Lira’dır.

Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına dahil değildir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar için geçerlidir.

Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.