EkonomiGündem

Yarından itibaren pirinç, un, makarna alacaklar dikkat: 31 Temmuz’a kadar yapmalısınız!

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden 31 Temmuz’a kadar cep telefon numaranız ile katılana Bankkart ile www.bizimtoptan.com.tr ‘den tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri işlemlere 50 TL, 1500 TL ve üzeri işlemlere 100 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi.

31 TEMMUZ’A KADAR YAPMALISINIZ

Bankkart ile www.bizimtoptan.com.tr ‘den tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri işlemlere 50 TL, 1500 TL ve üzeri işlemlere 100 TL Bankkart Lira verilecektir.
Kampanya 1 Temmuz – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya sadece www.bizimtoptan.com.tr ‘de geçerlidir.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir.

SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin BTOPTAN yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere yapılan işlem sonrası Bankkart Lira’lar anında yüklenecektir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Taksitli işlemler sadece Ticari Kredi Kartları ile yapılabilmektedir.

Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere faydalanabilir.

Kampanyaya kampanya tarihleri içerisinde katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyadan kazanılan Bankkart Liraların son kullanım tarihi 15 Ağustos 2022’dir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.