EkonomiGündem

Yarından itibaren indirim müjdelendi: Yüzde 50 indirimli olacak!

İndirimle ilgili bir açıklama yapıldı. Yarından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 50 indirim olacak. Yapılan indirim duyurusunda, öğretmenlere 30 Kasım’a kadar yüzde 50 indirimli olacağı bildirildi. Buna göre, yarından itibaren başlayan indirim 30 Kasım tarihine kadar devam edecek.

YÜZDE 50 İNDİRİM

Öğretmenlere indirim duyurusu geldi. Alınan karar kapsamında, tren bileti alacak öğretmenlere 24-30 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 indirim uygulanırken, PTT gönderilerine ise yüzde 25 indirim yapılacak.

30 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK

Öğretmenleri ilgilendiren bir indirim duyurusu yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 24-30 Kasım tarihlerinde tren bileti alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim, 24 Kasım tarihli PTT gönderilerinde de yüzde 25 indirim uygulayacak.

Bu kapsamda, yıl boyunca TCDD Taşımacılık AŞ tarafından öğretmenlere tüm tren seyahatlerinde yüzde 15 oranında yapılan indirim, 24-30 Kasım tarihlerinde standart tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 olarak uygulanacak.

İNDİRİMDEN KİMLER YARARLANABİLECEK

İndirim uygulamasından, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda halen çalışan müdür ve müdür yardımcıları dahil tüm öğretmenler, yükseköğretim kuruluşlarında (üniversite, fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar, meslek yüksekokulu, uygulama ve araştırma merkezlerinde) çalışan tüm öğretim elemanları ve Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenler faydalanabilecek.