Gündem

Yarın bunu yapan ev sahibi olur: Bakanlık duyurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya 6 Ekim tarihinde yani yarın 144 ev için müzayede yapılacak. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar açık attırmaya katılım sağlayabilecek.

Dar gelirli birçok vatandaş ev sahibi olmanın yollarını araştırıyor. TOKİ tarafından yapılan son duyurularda ise 144 konut için yarın açık attırma ile satış yapılacağı bildirildi.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgilere “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adreslerinden ve “444 86 54” numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Hangi illerde konut satışı yapılacak?

Yüzde 25, 40 ve 50 peşinat ile 60 ve 180 ay vadeyle satılan konutlar, Amasya, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak ve Yozgat illerinde bulunuyor.