Kültür Sanat

Yargı dizisinde flaş gelişme: Ceylin ve Ilgaz arasında aşk başlıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanarak seyirci karşısına çıkan Yargı Dizisinde heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizinin 8. Bölümünü için iki fragman da yayınlandı. Yayınlanan fragmanlarda Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz arasında yakınlaşmanın başladığı görüldü.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı Yargı dizisi seyircilerin beğenisini kazandı. Bu nedenle dizinin sevenleri yeni bölümde neler olacağını internet sayfaları üzerinden araştırıyor.

Dizinin 7. Bölümünde Ceylin ve Ilgaz’ın planlı evliliği Neva ve Pars’ın hayal kırıklığına uğramasına neden olmuştu. 8. Bölümde ise iki ismin yakınlaşması bekleniyor.

 

8. Bölüm 1. Fragman

Ceylin, Engin’e gerçekleri itiraf ettirir. Yolun sonuna geldiğini düşünen Engin ise öfkelidir. Ancak bu durum Ceylin’i çileden çıkartır. Engin ile Ceylin arasında arbede çıkar. Son anda içeri giren Ilgaz Ceylin’i yerde yatarken bulur. Engin ise kaçmaya çalışır ancak Ilgaz’dan kurtulamaz. Mahkeme karşısına çıkan Engin bir bir gerçeği açıklamak istediğini söyler.
Diğer taraftan Çınar da zor durumdadır. Babasına sığınır.

 

8 Bölüm 2. Fragman

Engin ile karşı karşıya gelen Ceylin için Ilgaz çok korkmuştur. Dayanamaz ve Ceylin’e duygu yüklü bir konuşma yapar. Ceylin ise Ilgaz’ın kendisi için ne kadar endişelendiği görünce duvarlarını kaldırmaya başlar. İkili arasında yakınlaşma başlar.

Yargı Dizisinin 8. Bölümünü Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.