Ekonomi

Yapı Kredi’den 100 bin lira kredinizi şimdi alın ödemeleriniz baharda başlasın

Yapı Kredi bankası tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı ve bu kampanya kapsamında 3 ay geri ödemesiz 100 bin liraya kadar kredi verilebildiği belirtildi. Kredinin sloganı ise “Bugünün ihtiyaçlarını yarına ertelemeyin. Tüm ihtiyaçlarınız için Bireysel İhtiyaç Kredisi Yapı Kredi’de anında sizinle!” şeklinde oldu.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Yapı Kredi bankasından kredi kullanan vatandaşlar uygun faiz oranları ile 36 ay vadede geri ödeme seçeneklerini elde edeceklerdir. Gelir durumuna göre ön onaylı limit seçeneği bulunduğu belirtilerek ilk taksit ödemesinin kredinin kullandırım tarihinden 3 ay sonrası olacak şekilde belirleyebilirsiniz.

Kapama koşullu kredi kapsamında Yapı Kredi bankasında bulunan açık olan kredilerin tek kredide birleştirme imkanı olduğu belirtilen açıklamada ipotekli ve diğer teminatlı ihtiyaç kredisi seçenekleri olduğu şubeye gitmeden hızlı ve sorunsuz kredi başvurusu yapılabileceği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvuru hakkında yapılan açıklamada “Yapı Kredi müşterisiyseniz İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil, ya da İnternet Şubesi’nden hemen bireysel ihtiyaç kredisine başvurabilir; kredinizi şubeye gitmeden, haftanın her günü anında kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız Şifre Al/ Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni bir şifre alabilirsiniz. Yapı Kredi Müşterisi değilseniz Hemen Başvur butonuna tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz ya da Yapı Kredi Mobil’i indirip görüntülü işlem asistanımıza bağlanarak kolayca Yapı Kredili olabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve bununla birlikte SMS ile ve ATM üzerinden başvuru yapılabilir.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında vade sayısı faiz oranı, tahsis ücreti ve aylık ödeme şöyle oluyor:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.