Ekonomiİzmir Haberleri

Yapı Kredi Bankası’ndan İzmir’de satılık dükkan ilanları: 134 metrekarelik büro 487 bin TL, 330 metrekarelik iş yeri…

Yapı Kredi Bankası anlaşmaya varmış olduğu Gayrimenko platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak ihaleye konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK BÜRO!

İcralık gayrimenkul satışı için Gayrimenko isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya varan Yapı Kredi Bankası, platform üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan icralık bir büroyu satışa çıkardığını duyurdu. Büronun tam hisse ile fiyat teklifine açıldığını belirten banka, büronun toplam kullanım alanını 134 metrekare olarak açıkladı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu büro için verilebilecek olan minimum fiyat teklifini 487 bin 500 TL, fiyat teklifi öncesinde yatırılması gereken hizmet bedelini ise 23 bin 10 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK İŞ YERİ!

İcralık gayrimenkul satışı için Gayrimenko isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya varan Yapı Kredi Bankası, platform üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkardığını duyurdu. İş yerinin tam hisse ile fiyat teklifine açıldığını belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 330 metrekare olarak açıkladı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu iş yeri için verilebilecek olan minimum fiyat teklifini 17 milyon TL, fiyat teklifi öncesinde yatırılması gereken hizmet bedelini ise 802 bin 400 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN İZMİR İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası’nın resmiyette anlaşmalı olduğu Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir icralık gayrimenkul ihalelerine katılabilmek için öncelikle ilgili yasal ihale platformunun resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturulması gerekmektedir. Üyeliğin oluşturulmasının ardından ise ilgilenilen icralık gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedeli yatırılmalı ve sisteme tekrar giriş yapılmalıdır.

Yapı Kredi Bankası’nın İzmir icralık gayrimenkul ihaleleri için daha fazla bilgi almak isteyen yatırımcılar ve tüketiciler, ilgili ilanın sağ alt kısmında yer alan “sizi arayalım” ekranı üzerinden form doldurarak yetkililerin kendilerine ulaşmalarını sağlayabilmektelerdir.