Genel

Yapı Kredi Bankası’ndan emeklilere müjde: Emekli promosyonu 7 bin 500 TL’ye çıktı! T.C. kimlik numaranızı vermeniz yeterli!

Ağustos ayına girilmesi ile birlikte emekli promosyonu kampanyasını ve diğer emekli ek ödeme kampanyalarını güncelleyen Yapı Kredi Bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan tüm emeklilere, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı olan vatandaşlara: 4.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 6.000 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 7.250 TL

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ EK KAMPANYALAR

Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu kampanyasına ek olarak iki yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. İlk kampanyası kapsamında verilen 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı kapsamında maaş bareminden bağımsız olarak 100 TL hediye veren banka, emekli kartı ile yapılacak olan toplamda 500 TL’lik harcamaya da 150 TL tutarında para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 250 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasına katılım sağlayabilmek için maaş hesabının taşınması ve 3 yıl kalma sözü verilmesi gerekmektedir. Söz konusu işlemler bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile yapılabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası’nın 100 TL kazanımlı otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasından faydalanabilmek için bankanın mobil uygulamasına veya internet bankacılığı kanalına giriş yapılması ve ardından da iki ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir. Söz konusu işlemler banka şubelerinden de yapılabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası’nın 150 TL kazanımlı harcama kampanyasından yararlanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Söz konusu kredi kartı ürünü ile 31 Ağustos tarihine kadar toplamda 500 TL’lik harcamanın yapılması, TL kazanımı için yeterlidir.