Gündem

Yapı Kredi Bankası’na maaşını taşıyanlara 10 bin TL’ye yakın promosyonlar bekliyor! Şaka değil, bir kod ile 10 bin TL hesaba geçiyor…

Emeklilerin son dönemlerde promosyon ödemeleri kadar imdadına yetişmiş olan referans kampanyaları, ek promosyon oluşturmasıyla hatırı sayılır tutarlar ortaya çıkarmaya başladı. Referans kampanyasını 4 Nisan’dan bu yana devam ettiren Yapı Kredi Bankası, kampanyanın şartlarını ve son tarihini açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN REFERANS KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Üç yıl sözleşme ile emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilerine nakit olarak sağladığı 7 bin TL’ye varan promosyonların yanı sıra ek olarak çeşitli kampanyalar ile promosyon ödemeleri gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası, 4 Nisan 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında emekli yakınlarını bankasına taşıyan banka müşterilerine referans kampanyası kapsamında referans başına 250 TL; toplamda ise 2 bin 500 TL ödeme yapacağını duyurdu.

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN DAVET KODLARI KULLANILIYOR

Her banka müşterisine özel olarak bir davet kodu oluşturmuş olan Yapı Kredi Bankası, kampanya kapsamında referans olacak olan kişiye bu kodu Yapı Kredi Bankası Mobil Uygulaması, internet bankacılığı, şubeleri veya iletişim merkezleri üzerinden sağlıyor. Referans olacak olan kişinin kendisine özel olan kodu, referans olduğu kişiye iletmesi ve referans olan kişinin ise, kodu aldıktan sonra maaş taşıma işlemi yapması ve bu işlem esnasında da kodu ilgili alana girmesi bekleniyor. Her Yapı Kredi Bankası müşterisi kampanya kapsamında 10 kişiye referans olabiliyor. Yani, Yapı Kredi Bankası müşterilerinin bu kampanya kapsamında kazanabileceği maksimum ödül 2 bin 500 TL oluyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler, maaşını başka bir bankaya taşımış olsa da kampanya kapsamında referans gösterilemiyor.

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN SÜRE KURALINA DİKKAT

Kampanyası kapsamında belirli zaman dilimleri oluşturmuş olan Yapı Kredi Bankası, referans olacak olan emekli banka müşterisinin kendilerine iletilen kodu 10 gün içerisinde kullanmasını istiyor. Aksi halde, Yapı Kredi Bankası’nın müşterisine özel olarak ürettiği kod, geçersiz sayılıyor. Aynı şekilde referans kampanyasından kazanılan ödemeler için de belirli bir süre koymuş olan Yapı Kredi Bankası, referans olan kişiye ödül promosyonunu 60 gün içerisinde yatırıyor. Öte yandan kampanyaya katılım referans olunan emekli olarak katılan kişilerin kodu girdikten sonraki 180 gün içerisinde maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşımış ve promosyon almış olması şart koşuluyor. Aksi halde Yapı Kredi Bankası, her iki tarafa da herhangi bir ödül ödemesi gerçekleştirmiyor.