Genel

Yapı Kredi Bankası müşterilerinin dikkatine 31 Temmuz tarihine kadar başvuran herkese 50 TL hediye!

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, mevcut müşterisinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Birçok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren banka, temmuz ayının gelmesi ile birlikte bir yeni kampanyasını daha duyurarak darda olan müşterisine destek olacağını bildirdi.

Kredi hizmetler, fatura ödeme, kart kampanyaları ve daha pek çok farklı kategori altında müşteri lehine kararlar almaya gayret gösteren Yapı Kredi Bankası, temmuz ayının başında bir kampanya daha duyurdu. Banka, 31 Temmuz tarihinde kadar başvurulara açık olan yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’ndan Yeni Kampanya Müjdesi!

Bankacılık sektöründe ki varlığını uzun yıllardır yükselen başarı grafikleri ile korumayı başaran Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik faktörler çerçevesinde müşterisini ve potansiyel müşterisini desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyuran banka, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi kanalları aracılığı ile müşterilere duyurulmuş olan yeni kampanyanın içeriğine göre mevcut müşterilerin kampanyaya katılımlarından sonra gerçekleştirecekleri ilk temassız ödeme işlemine, harcamanın yüzde 50 tutarı kadar iade hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası’nın Yeni Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Yapı Kredi Bankası’nın duyurmuş olduğu yeni kampanyadan, yalnızca bireysek World kart kullanıcıları yaralanabilmektedir. Kampanya kapsamında yapılan mobil ödeme tutarı ne olur ise olsun kazanılabilecek olan maksimum tutar 50 TL olarak belirlenmiştir.

Yapı Kredi Bankası’nın Yeni Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyadan fayda sağlamak için bankanın mobil uygulamasına giriş yapılmalı ve ardından “kampanyalar” kısmından mobil ödeme kampanyasına katılım onayı verilmelidir.