Ekonomi

Yapı Kredi Bankası Emeklilere Duyurdu! 1750 TL Verecek

Yapı Kredi Bankası duyurdu! Emekli Vatandaşlara 1750 TL nakit verecek. Yapı Kredi Bankası resmi hesabından yaptığı paylaşımda emeklilere özel nakit promosyonunu sundu. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankasına taşıyan vatandaşlara ön koşulsuz 1750 TL  nakit promosyonu verecek. 1 Nisan 2021 tarihinde başlayan kampanya 30 Eylül 2021 tarihinde sona erecek.

Kampanyanın Koşulları Şu Şekilde;

1 Nisan 2021 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1500 TL’ye kadarsa 1.200 TL, 1500 TL-2500 TL arasındaysa 1.500 TL, 2500 TL’nin üzerindeyse 1.750 TL nakit promosyon ödenir.

1.750 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez.

Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.