Ekonomi

Yapı Kredi Bankası 10 kuruştan ikinci el bilgisayar satışı ihalesi açtı!

Yapı Kredi Bankası gayrimenkul satış sayfası üzerinden bilgisayar satış duyurusunda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, 1.000 adet Dell Desktop satışı yapılacak. 10 kuruştan başlatılan ihaleye son katılım tarihi ise 23 Haziran olarak açıklandı.

Kamu ve özel bankalar arsa, tarla, konut, işyeri, otel, fabrika, araç, taşıt satışları yapıyorlar. Yapı Kredi Bankası resmi internet sayfası üzerinden ihale ile ikinci el 1.000 adet Dell Desktop satışı için duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, ihaleyi kazanan firmadan faaliyet belgesi isteneceği bildirildi.

Yapı Kredi Bankası konu ile ilgili açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yapı ve Kredi Bankası Darıca Deposunda, 1.000 adet Dell Desktop İKİNCİ EL satışı yapılacaktır. SON KATILIM TARİHİ 23 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT: 14:00 OLUP İHALEYİ KAZANAN FİRMADAN ayrıca FAALİYET belgesi istenecektir. PClerin Harddisklerine wipe (sıfırlama) işlemi uygulanmıştır.PC üzerinde disk ve memory bulunmaktadır. Cihazları görmek için, 0 (533) 390 78 25 veya 0 262 653 80 85 nolu telefondan Yaşar Demir bey ile görüşerek randevu alınması gerekir. Cihaz özellikleri : 1.000 adet DELL Desktop PC Optiplex 9020 SFF i5 (2x4GB PC3-12800U;500GB 2,5″SATA) Freedos

 

Yapı Kredi Bankası Satış Ön Koşulları Açıklaması:

Bankamız devlet ihale yönetmeliğine tabi olmadığından satışa sunulmuş olan taşınmazları satıp satmamakta veya dilediği bedelle, dilediğine satmakta serbesttir.

Belirlenen baz satış fiyatları endikatif fiyatlar olup, kesin satış fiyatları gayrimenkullere teklif verme yöntemi sonucunda belirlenmektedir. Bankamız satışa konmuş gayrimenkullerin baz satış fiyatlarını genel ekonomik konjonktür paralelinde olmak üzere revize edebilir.

Belirlenen baz satış fiyatları peşin ödeme içermekte olup, bankamızca kredilendirilmesi yoluyla desteklenmesinin istenmesi halinde bankamızın olağan kredilendirme süreci yaşanacaktır. Bu gibi alıcı talepleri bankamız kredi tahsis mercilerince, kredi prosedürlerimiz çerçevesinde değerlendirilecektir.

Satışa sunulmuş olan gayrimenkuller ile ilgili verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp, genel bilgi niteliğindedir. Teklif sahipleri taşınmazı mevcut durumu ile (kiracı, işgalci, hasar, hisse, imar, iskan, konum, yüzölçüm, tapu bilgileri vb.) görmüş, beğenmiş ve kabul etmiş sayılacak olup; bu konularda eksik, ayıp, farklılık vb. gibi nedenlerle bankamızdan herhangi bir itiraz ve talepte bulunmayacaktır.

İnternet üzerinden yapmış olduğunuz teklif için belirtmiş olduğunuz telefon numarasına en kısa sürede dönüş yapılacaktır.