GündemManşet

Yangınla ilgili o mektuplar yüreğinizi dağlayacak!

Yaklaşık bir haftadır seferberlik halinde söndürülmeye çalışılan yangınlar ne yazık ki hala sürüyor. Yeterli müdahale gelmesi için çaba sürüyor. Manavgat’taki büyük mücadele halkın da desteğiyle sürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise yürek dağlayacak bir paylaşım yaptı.

Şimdi Türkiye’yi yasa boğan yangınlar hala söndürülemedi. Bugün mücadelenin sekizinci günündeyiz. Günlerdir acı çeken ve yangınla boğuşan yerlerden biri Antalya’nın Manavgat ilçesi. Sadece itfaiye ekipleri değil gönüllü olarak seferberlik ilan eden vatandaşlar da ön safta alevlerle savaşıyor. Mücadele sürerken bugün Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen‘den bir paylaşım geldi. Yürek burkan o paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Sözen paylaştığı tweette, “Yaşadığımız yangın felaketine destek için Türkiye’nin dört bir yanından çocuklarımız acılarımızı paylaşıyor. Böyle evlatlarımızın olduğunu bilmek, acılarla olan mücadelemizde bize güç katıyor. Sizleri kocaman yüreklerinizden öpüyorum altın yürekli çocuklarımız.” ifadelerini kullandı.

İşte yürek burkan mektuplar:

Sözen, Türkiye'nin birçok yerinden acılarını paylaşan çocuklardan gelen mektupları gösterdi.

Acılarını Paylaşan Koca Yürekli Çocukların Manavgat Belediyesi'ne Gönderdiği Mektuplar Gözlerinizi Yaşartacak!

Acılarını Paylaşan Koca Yürekli Çocukların Manavgat Belediyesi'ne Gönderdiği Mektuplar Gözlerinizi Yaşartacak!

Yüreğinize sağlık çocuklar... Bu kabus gibi günlerde biraz da olsa tebessüm ettirdiniz. Çok yaşayın!