GündemMagazin

“Yandaş mısınız?” sorusuna Seda Sayan’dan cevap geldi

Bir süredir kendisine "yalaka" dendiğini ifade eden Seda Sayan, katıldığı programda Jülide Ateş'in sorularını cevapladı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş ile 40’ın konuğu olan Seda Sayan, Ateş’in sorularına cevap verdi. Kendisine yalaka denildiğini söyleyen ünlü şarkıcı Seda Sayan, ben bütün başkanlara yakınım dedi.

ÇAĞIRDILAR DA GİTMEDİK Mİ

Bir süredir hakkında iktidar yalakası söylemleri çıkan Seda Sayan kendisine sorulan “Yandaş mısınız?” sorusuna; “Bazen ‘Cumhurbaşkanı yalakası’ deniliyor. Bir Cumhurbaşkanı sizi davet ediyor. Sadece neden Recep Tayyip Erdoğan konuşuluyor? Turgut Özal’a da yakındım, Tansu Çillere de. Yine çağırsalar yine giderim. Sayın Kılıçdaroğlu çağırdı da gitmedik mi?” şeklinde cevap verdi.

BENCE EN BÜYÜK GAFI YAPTI

Programda kendisine sorular sorulara cevap veren Seda Sayan; “Meral Akşener’in bence en büyük gafıydı. ‘Biz bu sanatçıları tanımayacağız’ dedi. Söylediğim lafın arkasındayım, Sayın Kılıçdaroğlu ve Akşener davet etti de gitmedik mi? Oraya gitmek taraf olmak değildir. Abuk subuk hale getirildi. Siyasetçi değişir, sanatçı durur. Bu o zaman Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olarak görüyorum. Geçmişte onca siyasetçinin davetine gittik. Bunlar konuşulmadı da neden bu davet konuşuluyor?” ifadelerini kullandı.

ONLAR BENİM DOSTLARIM

Programda sorunlarını çözmek için hiç mafyadan yardım aldınız mı sorusuna Sayan’ın verdiği cevap da gündem oldu. Sayan; “Hiçbir zaman. Ben Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker’i mafya olarak görmüyorum. İş insanı olarak görüyorum. Bu kullanılan tabir de hiç hoşuma gitmedi. Onlar benim dostlarım ve öyle görüyorum.”