Magazin

“Yalan haber”, “gitmeyecek kalacak” derken gerçek sonunda ortaya çıktı! Arka Sokaklar dizisinin fenomen karakteri Mesut, diziye veda etti! Şevket Çoruh duygusal mesajı yayınladı!

Ekranların en uzun soluklu dizi projelerinden olan Arka Sokaklar dizisinde tam 16 yıldır boy gösteren ünlü oyuncu Şevket Çoruh, yayınladığı bir gönderi ile kadrodan ayrıldığını açıkladı.

AYRILACAĞI YALANLANMIŞTI!

Şu sıralar yeni sezon çekimleri devam eden fenomen dizi Arka Sokaklar, geçtiğimiz hafta kadro değişikliği haberleri ile gündeme gelmişti. Dizinin kadrosunda yer alan 3 ismin ayrıldığı yerlerine ise 4 yeni isim geldiği duyurulmuştu.

Dizinin ilk bölümünden yayınlanmış olan son bölümüne kadar Mesut karakterine hayat veren usta oyuncu Şevket Çoruh’un da Arka Sokaklar dizisinin kadrosundan ayrıldığı iddia edilmiş ancak geçtiğimiz günlerde kulislerden gelen bilgiler ile bu iddia yalanlanmıştı.

HABERİ KENDİSİ DUYURDU!

Bir süredir dizi sektörünü meşgul eden Arka Sokaklar dizi kadrosu ayrılıklarına, ilk ağızdan yanıt geldi. Haftalardır merak edilen Mesut karakterine ilişkin resmi bir açıklama yayınlayan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, ayrılık iddialarının doğru olduğunu ve dizinin 17’inci sezonunda kadroda yer almayacağını duyurdu.

DUYGUSAL PAYLAŞIM!

Tam 16 yıldır nerede ise aynı kemik kadro ile ekranlara gelen Arka Sokaklar isimli fenomen dizide rol alan Şevket Çoruh, ayrılık haberini Instagram hesabından yayınlamış olduğu duygusal bir paylaşım ile duyurdu. Usta oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hoşça kal Mesut… 16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım ve kovaladım. Mesut ile son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonuna geldim.” Yapım ekibine, diğer ekip arkadaşlarına ve seyircisine teşekkür eden Şevket Çoruh, paylaşımını şu anlamlı sözler ile bitirdi: “Uzaktan gören Mesut sanıyor, bir Şevket’e döndü benim hayatım.”