Magazin

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, hamile olan eşi oyuncu Fahriye Evcen için servetini ortaya döktü! 10 milyonluk araç gündem oldu!

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2015 yılında beraber rol aldıkları Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışarak, büyük bir aşk yaşamaya başladı. Aşklarını kameraların gözleri önünde yaşayan ve her fırsatta mutluluklarını dile getiren oyuncu çift, 2 yıllık sevgililiğin ardından ilişkilerini farklı bir boyuta taşıma kararı aldı.

2017 yılında görkemli bir tören ile hayatlarını birleştiren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, 2019 yılında çocukları Karan’ı kucaklarına aldılar. Genişleyen aileleri ile birlikte mutluluk pozları veren ve örnek bir aile olduklarını her fırsatta kanıtlayan ünlü çift, şu sıralar yeni bir heyecan yaşamaya başladılar. Fahriye Evcen’in 3 aylık hamile olduğu ve çiftin bu habere oldukça sevindikleri, magazin gündemine ilk sıradan giriş yapmayı başardı.

Bugün, Özçivit ve Evcen çifti ile ilgili bomba gibi bir iddia daha magazin gündemine düştü. Kulislerden gelen bilgilere göre Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen için kesenin ağzını açtığı ve yeni bir hediye alma hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Burak Özçivit’ten Hamile Eşine Araba Hediyesi!

Mutlu beraberliklerini nikah masasına taşıyan ve kısa süre sonra da ailelerini genişletme kararı alarak ilk çocukları Karan’ı kucaklarına alan Fahriye Evcen- Burak Özçivit çifti, şu şıralar ikinci çocuklarının olacağını öğrenmenin heyecanını yaşıyorlar. Eşinin hamile olmasına oldukça sevinen oyuncu Özçivit’in de bu haber üzerine eşine yeni bir araba satın alma hazırlığı içerisine girdiği öğrenildi. Gelen bilgilere göre aracın dünyaca ünlü bir markaya ait olduğu ve Özçivit’in kaporayı ödediği iddia edildi.

Aracın Değeri 10 Milyon TL!

Burak Özçivit’in hamile eşinin konforunu düşünerek sipariş verdiği yeni aracın, tam tamına 10 milyon TL değerinde olduğu iddia edildi.

Açıklama Gelmedi!

Magazin gündemini meşgul eden yeni aracın gerçekten satın alınıp alınmadığına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.