Manşet

Xioami Redmi Note 9 Pro 5G özellikleri Nelerdir? Xioami Redmi Note 9 Pro 5G Fiyatı ne kadardır?

Teknoloji severler tarafından yeni çıkan telefon modelleri yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda tanıtımı yapılan Xioami Redmi Note 9 Pro 5G özellikleri ve fiyatları internet sayfalarında araştırılıyor. Peki, Xioami Redmi Note 9 Pro 5G özellikleri Nelerdir? Xioami Redmi Note 9 Pro 5G Fiyatı ne kadardır?

Türkiye’de binlerce kullanıcısı olan Xioami’nin yeni çıkacak olan modelleri, teknolojiseverler başta olmak üzere çok sayıda kişi tarafından merak ediliyor. 5G destekli telefon modellerinin sayısını arttırmaya hazırlanan şirket Xioami Redmi Note 9 Pro 5G modelinin de tanıtımını yaptı.

Xioami Redmi Note 9 Pro 5G özellikleri nelerdir?

Yeni model 6.67 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak. 2400×1080 piksel ekran çözünürlüğü sunan üründe LCD ekran paneli kullanıldı. Ayrıca TUV Rheinland sertifikasına sahip ve bu sayede zararlı mavi ışığı filtreliyor, göz retinası için koruma sağlıyor.

120Hz ekran yenileme hızı sunan ürün, Qualcomm’un Snapdragon 720G işlemcisinden gücünü alıyor. 6 GB ve 8 GB RAM’li modelleri bulunan ürün, aynı zamanda depolama tarafında da 128 GB ve 256 GB hafıza sunuyor.
Ürünün öne çıkan bir diğer özelliği de kendini soğutabilecek bir tasarıma sahip olması. Ultra ince ısı borusu ve ön-arka yüze entegre çok katmanlı grafite tabaka sistemi 5 dereceye kadar soğutabiliyor.

 

Kamerada ise Samsung imzalı en yeni 108MP HM2 sensör kullanıyor. Bu ana sensöre 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 2MP çözünürlüğünde makro sensör ve 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü eşlik ediyor.

Redmi Note 9 Pro 5G fiyatı

128GB/6GB RAM versiyonu 244 dolar, 128GB/8GB RAM versiyonu 274 dolar ve son olarak 256GB/8GB RAM versiyonu 305 dolar satış işlemi görüyor. Ancak telefonun Türkiye’de ne kadara satılacağı hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı.