İzmir Haberleri

Wyndham Grand İzmir Özdilek’te Yeniyıla Görkemli “Merhaba”

Wyndham Grand İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Çam “Otelimizin şık ambiyansına yakışır zenginlikteki menülerimiz, sınırsız yerli içecek ikramı ve birbirinden eğlenceli müzik programı alternatifleri ile yeni yıla hazırız. Dört ayrı salonda, farklı konseptlerdeki programlarımızı tercih eden misafirlerimiz hem sunduğumuz seçkin lezzetlerin hem de kaliteli ve eğlenceli programların tadını çıkaracak, 2020 yılına muhteşem bir kutlama ile başlayacak” dedi.

Yılbaşı gecesinde Konak Salonu’nda İzmir Show Band Exclusive ile coşku doruğa ulaşacak. Oryantal Nur ve DJ Mert Çelik konuklara unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşatacak.

Punta Salon’unda, popüler ve nostaljik şarkılar ile “Ceren Niron ve Orkestrası’’, Carême Restaturant’ta ise canlı piyano müziği ve Banu Türksever ve Erkan Kandaş ikilisi misafirlere hafızalardan silinmeyecek bir yılbaşı kutlaması sunacak. Ozone Night Club‘da ise DJ Sani ve Oryantal Nur sabahın ilk saatlerine kadar sürecek dans ve müzikle dolu bir sahneye imza atacak. Tüm salonlarda zengin yılbaşı gala menüsü ve limitsiz yerli içecek servisiyle kutlama yapılacak.

Çocuklara özel yeni yıl partisi

Minik misafirler, açık büfe akşam yemeği ve limitsiz meşrubat servisinin sunulduğu gecede 2020’yi uzman animatörler eşliğinde müzik ve dansla karşılayacak.

Wyndham Grand İzmir Özdilek, herkesin yeni yılını kutlarken 2 kişi için bin 250 TL’den başlayan konaklamalı paket alternatifleri sunuyor.

Bir yanıt yazın