GündemTeknoloji

Whatsapp Kullanıcıları Dikkat! Yeni Özellik İle İlgili Açıklama Yapıldı

Dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Uygulama her geçen gün getirdiği yeni özellikler ve güncellemeler ile kullanıcılarına rahat mesajlaşma imkanı sunmaya devam ediyor. Son getirdiği özellik ile uygulama kullanıcıların hayatını oldukça kolaylaştıracak.

Mesaj Silme Özelliği Süresinde Güncelleme

Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp geçtiğimiz yıllarda sunduğu mesaj silme özelliğini geliştirecek. Whatsapp’ta hali hazırda kullanılan mesaj silme özelliği ile yanlışlıkla gönderdiğiniz ve silmek istediğiniz bir mesajı karşıdaki kullanıcıya gönderdikten 1 saat sonra silebiliyordunuz. Whatsapp yaptığı açıklamada bu özelliğin süresinin uzayacağı bilgisini verdi. Mesaj silme özelliğinin 1 hafta olacağı iddia ediliyordu. Fakat uygulama tarafından yapılan açıklamada mesaj silme özelliğinin süresinin 2 gün 12 saat olacağı öğrenildi.

Öte yandan yanlışlıkla gönderdiğiniz bir mesajı karşınızdaki kişi okumadan ya da önceden göndermiş olduğunuz ama silmek istediğiniz bir mesajı yeni güncelleme ile birlikte 2 gün 12 saat içerisinde silebileceksiniz. Yeni özelliğin oldukça kullanışlı olacağını düşünen kullanıcılar olduğu kadar yeni özelliğin insanlar arasındaki iletişim problemini de arttıracağını düşünenler mevcut. Özelliğin uygulmaya ne zaman geleceği ise merak konusu.