Genel

WeePos 24 Saat Boyunca Aktif!

Sponsorlu içerik

Web site üzerinden ürün ya da hizmet sunan müşterilere kolay ödeme seçenekleri eşlik ediyor. Hem kolay hem de güvenilir bir adres arayanlar weepay.co tercihinde bulunabilir. Çünkü Weepay:

  • BDDK ruhsatı ile finansal işlemlere yer verir. 
  • Tüm kredi kartlarından satış imkanı sunar. 
  • Taksit olanakları ile beklentileri karşılar. 

Sanal pos imkanları görenleri kendisine hayran bırakır. Kolay, hızlı ve güvenilir olması bunda etkili. Örneğin ödemelerin hemen ertesi gün yapılmasına özen gösterilir. Düşük oranlar ile finansal işlemlerin gerçekleşmesi sağlanır. Üstelik pek çok ara yüze uygun olduğu için de müşterilerde tam puan almayı başarmıştır. 

WeePos İle Kolay Alışveriş İmkanı

Weepay, Responsive tasarım özellikleri ile herkesin dikkatini çekiyor. Aynı zamanda mobil tasarımı da kolaylık sağlıyor. Bunun üzerine alışverişler kolay ve hızlı bir şekilde yürütülüyor. Aynı zamanda:

-Altyapı: Woocommerce sanal pos şeklinde açık kaynak altyapılarına uygun. Beraberinde Magento şeklinde diğer kaynaklar da geliyor. Ve herkes istediği kart ile banka üzerinden yatırım işlemlerine geçebiliyor. 

-Tasarım: Web ile mobil uyumluluk sayesinde ödemelere geçmek zaman almıyor. Aksine cihazlara özel olarak tasarlanmıştır. Ve bu tasarım özelliklerine karşılık müşterilerinizin ödemeye geçmesi uzun sürmeyecektir. Aksine ödemelerde hızlı olmaları göz önünde bulundurulur. 

WeePos Avantajları Nelerdir?

Açık kaynaklar olarak Opencart sanal pos dahi mevcut durumda. Tüm bu çeşitlilik avantajlarının başında geliyor. Aynı zamanda baştan belirttiğimiz gibi ödemelerin ertesi gün içerisinde yapılmasına dikkate edilir. Sabah erken saatlerde ödeme aktarılır. Akabinde:

  • BDDK izinleri ile güvenli ödeme olanaklarına yer verilir. 
  • Sanal posların birkaç saat içerisinde aktif olması sağlanır. 

Tüm bu aşamalarda yardım alabilirsiniz. Gerek telefon gerekse mail adresi eşliğinde yardım hizmeti sunar. Ve merak ettiklerinize anında yanıt verilir. 

WeePos’ta Geçerli Kredi Kartları 

Maximum, Paraf ve World şeklinde çoğu programa uyumlu olduğunu belirtmek gerek. Bireysel sanal pos açmak isteyenler başta bu programları dikkate aldığı görülüyor. 

Yurtiçi tüm bankalar ve kredi kartları mevcut durumda. Bu çeşitlilik müşterilerin dikkatini çeker. Aynı zamanda BDDK ile PCI güvenliğinden dolayı öne çıkan ödeme sistemlerinden bir tanesidir.