Ekonomi

Volkswagen Yeni Tiguan için kampanya açıklaması yaptı: 31 Mart’a kadar alan aldı!

Volkswagen Yeni Tiguan için flaş bir kampanya duyurusu yapıldı. Resmi internet sayfası üzerinden yazılı açıklama yapan şirket, Yeni Tiguan 1.5 TSI ACT 150 PS Life DSG ile tüm Tiguan Allspace ve tüm Passat Variant modellerinin %0,99 faiz avantajıyla satılacağını bildirdi. Kampanyanın 31 Mart tarihine kadar geçerli olacağı ifade edildi.

Volkswagen Mart ayı için kampanya müjdesi verdi. Şirket Yeni Tiguan 1.5 TSI ACT 150 PS Life DSG ile tüm Tiguan Allspace ve tüm Passat Variant modelleri, şimdi Mart ayına özel %0,99 faiz avantajıyla satılacağını duyurdu.

Volkswagen tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Volkswagen Finans’tan (vdf), 31 Mart’a kadar geçerli 125.000 TL krediye 24 ay vade ve %0,99 faiz avantajından faydalanın, Volkswagen’in size sunduğu bu cazip planı kaçırmayın. Üstelik Volkswagen Kasko® ayrıcalıkları ve Volkswagen Garanti Plus®’ın sunduğu uzatılmış garanti hizmeti ile içiniz hep rahat olsun.
2020 model Yeni Tiguan 1.5 TSI ACT 150 PS Life DSG ile tüm 2020 model Tiguan Allspace ve tüm 2020 model Passat Variant modellerimizde geçerli kampanya hakkında bilgi almak için “Kampanyaya Başvurun” butonuna tıklayarak kısa formumuzu doldurabilir ve sadece dakikalar içinde sizi arayacak olan Değer ve İlgi Merkezimiz (DİM)’den bilgi alabilirsiniz.

Kampanya hakkında bilgi almak için tıklayınız.