Ekonomi

Volkswagen araba almak isteyenlere belirli tarihlerde geçerli 3 yeni fırsat sunuldu!

2021 yılının gelmesi ile beraber araba şirketleri kampanyalarını duyurmaya başladı. Türkiye’de pek çok vatandaş tarafından tercih edilen Volkswagen araçlar için de fırsatlar duyuruldu. Volkswagen resmi internet sayfasından 2021 yılında ve belirli tarihlerde geçerli 3 yeni fırsatını açıkladı.

Yeni Tiguan %0,99 Faiz Kampanyası

Volkswagen Finans’tan (vdf), 31 Ocak’a kadar geçerli 100.000 TL krediye 24 ay vade ve %0,99 faiz fırsatından faydalanın, yeni yılın keyfini Yeni Tiguan’ınızla çıkarın. Üstelik Volkswagen Kasko® ayrıcalıkları tanıyor.
vdf Klasik Kredi® Kampanyası

Hayallerinizi ertelemeyin, gönlünüzden geçen Volkswagen modeline hemen sahip olun diye, Volkswagen Doğuş Finans’tan (vdf) %1,64 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor. Bunun için araç kredinize, Volkswagen’inizi ilk günkü gibi korumanıza yardımcı Hep Yeni Paketi’nden iki sigorta ürünü eklemeniz yeterli!
Kampanya dahilinde, 6 ila 36 aylık vadelerde %1,64, 37-60 aylık vadelerde %1,74 faiz oranları uygulanmaktadır*. 37-60 ay vade seçeneğine sigorta ürünü eklenemez. Tüzel ve BVL kredi başvurularında sigorta ürünü eklenebilir*.
Yukarıda belirtilen vadeler ve koşullar dışında bir kullanım gerçekleştirmek isterseniz, Volkswagen Yetkili Satıcılarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kredi kampanyası, 6-36 ay vade seçeneklerinde, Hep Yeni Paketi kapsamındaki iki sigorta ürünüyle birlikte alınacak Volkswagen Binek Araç modelleri için geçerlidir. Hep Yeni Paketi, 4 yıla uzatılmış garantiyi (Volkswagen Garanti Plus®), 1 yıllık kaskoyu ve %1,64 – %1,69 arasında değişen kredi faiz oranını kapsar. Hep Yeni Paketi kapsamında sadece bir sigorta ürünü alındığı takdirde (Volkswagen Kasko® hariç) kredi faiz oranı, 6 ila 36 aylık vadeler için %1,66, 48-60 ay vade için %1,71, olarak uygulanır. Herhangi bir sigorta ürünü alınmadığı takdirde uygulanacak faiz oranları ise 6 ila 36 aylık vadeler için %1,69, 37-60 ay vade için % 1,74 şeklindedir. 60 ay vade seçeneği Tüzel ve Vergi Levhasına sahip bireysel başvurularda geçerlidir.

Volkswagen AutoCredit® Kampanyası

Volkswagen sahibi olmanın yeni yolu: Volkswagen AutoCredit®.

Volkswagen AutoCredit®’in cazip koşullarıyla yeni bir Volkswagen sahibi olmak şimdi çok kolay. Volkswagen AutoCredit®’in cazip koşullarıyla araç bedelinin %50 veya daha fazlasını balon ödeme olarak 36 ay sonraya erteleyin. Kalan tutarı, kendi belirleyeceğiniz peşinat** ve uygun taksitlerle 36 ay vadede yapılandırın ve Polo’nuzu ₺2.557’den, Passat’ınızı ₺4.381’den, T-Roc’unuzu ₺4.508’den ve Tiguan’ınızı ₺4.990’den başlayan aylık ödemelerle hemen kullanmaya başlayın*.

Taksitleriniz bittiğinde ise kalan balon ödemeyi ister tek seferde, ister 12 ay daha vade yaparak ödeyin ve Volkswagen’inize sahip olun. İsterseniz de balon ödemenize karşılık, yüksek geri alım değeri ile Volkswagen’inizi sizden geri alalım ve yerine yepyeni bir Volkswagen verelim, Volkswagen’iniz hep yeni kalsın!

Üstelik bu kampanyayla tüm bu fırsatlara ek olarak aracınızın garantisini 2 yıl daha uzatan, garanti kapsamı içindeki tüm onarımları, orijinal parça ve işçilik güvencesiyle Volkswagen Yetkili Servislerimizde ücretsiz olarak yaptırabileceğiniz Volkswagen Garanti Plus® Paketine ve Volkswagen sahibi olmanın ayrıcalığını, her zaman hissetmenizi sağlayacak 1 yıllık Volkswagen Kasko® Paketine de sahip olacaksınız.

Kampanya, tüm Volkswagen Binek Araç modellerinde geçerlidir. Tüm modeller için örnek ödeme tablolarına, aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.