Magazin

Volkan Konak’tan ilginç vasiyet!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, önceki akşam sahne aldığı İstanbul Maslak'taki bir mekanda vasiyetini açıkladı. Sahnede vasiyetini sevenleriyle paylaşan Volkan Konak, "Siz sevenlerime vasiyetimdir ne olur beni gömmesinler, yaksınlar benim tüm bedenimi" açıklamalarında bulundu.

Karadeniz müziğinin sevilen ismi ünlü şarkıcı Volkan Konak, geçtiğimiz akşan İstanbul Maslak’taki bir mekanda sevenleriyle buluştu. Konserinde ilginç vasiyetine hayranları ile paylaştı.

“ÜLKEM NORMALE DÖNSÜN EĞLENİRİZ”
Konserinde ilk olarak son günlerde yaşanan felaket olaylarına değinen Konak, “Bu gece eğlenmek için burada değiliz bu gece ben sizi eğlendirmeyeceğim, ülkemin biraz morale ihtiyacı var ben size bu gece moral vereceğim motive edeceğim ülkem normale dönsün o zaman eğleniriz” diye konuştu.

“SAVURSUNLAR KÜLLERİMİ”
Sonrasında sahnede duygularını paylaşan Konak, vasiyeti hakkında ilk kez konuştu. 52 yaşındaki sanatçı, “Siz sevenlerime vasiyetimdir ne olur beni gömmesinler, yaksınlar benim tüm bedenimi. Bir kutuya koyup Karadeniz’imin üstüne bir helikopter ile savursunlar tüm küllerimi özellikle Trabzon’umun üstüne” ifadelerini kullandı.

YILDIZ KENTER’DE YAKILMAK İSTEMİŞTİ
Son olarak geçtiğimiz yıl hayata veda eden usta sanatçı Yıldız Kenter de yakılmak istemiş ancak vefat sonrası bu isteği yerine getirilmemişti. 2012 yılında hayatını kaybeden senarist Meral Okay da bunu istemiş ancak o da gerçekleşmemişti.

Bir yanıt yazın