EkonomiKamu

Vodafone faturanızı mobilden ödeyecekler dikkat: 30 TL’si ödenmeyecek!

Vodafone faturalı hat sahiplerine duyuru yapıldı. Vodafone faturanızı mobilden ödeyeceklere 30 Eylül’e kadar Vodafone Mobil Ödeme ile dilediğiniz yerde faturanıza yansıtarak alışveriş yapın, 30 TL’sinin ödenmeyeceği indirim yapılacağı bildirildi.

Kampanyaya katılmak için KATIL 30 yazıp 2020’ye gönderebilir veya Vodafone Pay uygulaması kampanyalar alanından FIRSATI KULLAN butonuna tıklayabilirsiniz.

30 EYLÜL’DE SON BULACAK

Kampanya, 1-30 Eyül 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında, KATIL 30 yazıp 2020’ye gönderen veya Vodafone Pay uygulaması kampanyalar alanından FIRSATI KULLAN butonuna tıklanarak kampanyaya katılım sağlanabilir. Aksi durumda kampanya katılımı geçersiz sayılacaktır. Kullanıcılar Vodafone Mobil Ödeme servisini kullanarak anlaşmalı iş yerlerinde yapılacak alışverişlerde en fazla 30 TL’ye varan indirim kazanılacaktır. Kullanıcı 30 TL’ye kadar yapacağı harcamada, yaptığı harcama tutarı kadar indirim kazanır. 30 TL ve üzeri alışverişlerinde ise sadece 30 TL indirim kazanacaktır. Örneğin,

10 TL harcamada 10 TL indirim,

30 TL harcamada 30 TL indirim,

45 TL harcamada 30 TL indirim kazanılacaktır.

Tramer sorguları kampanyaya dahil değildir.

11 EKİM’E KADAR FATURAYA YANSIYACAK

Kazanılan ödül, 1-11 Ekim tarihleri arasında faturaya yansıtılacaktır. Fatura kesim tarihi 11 Ekimden önce ise indirim tutarı bir sonraki faturaya yansıyabilir.

Kampanya dönemi içerisinde verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali, geri gönderim, vb.) olması durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.

Aynı harcama ile sadece bir kampanyadan faydalanılabilir, diğer kampanyalardan faydalanan kullanıcılar bu kampanya kapsamında indirim alamaz.

Vodafone Mobil Ödeme kullanımlarında 3 aylık olacak şekilde üyelik hizmet ücreti 9,99 TL alınmaktadır.

3 aylık süreler Ocak-Şubat-Mart, Nisan-Mayıs-Haziran, Temmuz-Ağustos-Eylül ve Ekim-Kasım-Aralık olarak tanımlanmıştır.

İçinde bulunan 3 aylık sürede mobil ödeme işlemi yapılmaması durumunda üyelik hizmet ücreti alınmayacaktır.

Kampanya dönemi içerisinde verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali, geri gönderim, vb.) olması durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.

Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.