Magazin

Vildan Atasever ve Mehmet Erdem cephesinden şok gelişme ‘barışma tatili’

Ocak ayında yollarını ayıran ünlü çift Vildan Atasever ve Mehmet Erdem, aralarındaki buzları eritti. Aşklarına yeniden şans veren çift, Bodrum’da görüntülendi.

Vildan Atasever ile Mehmet Erdem barıştı - Magazin haberleri

Ünlü oyuncu Vildan Atasever ile müzisyen Mehmet Erdem tatil sezonunu Bodrum’da açtı. 7 aylık ayrılığın ardından barışan çift, önceki gün Ortakent’te konakladıkları otelin plajında ilk kez görüntülendi. Ünlü çift, denize girmek yerine gün boyu özel localarında sohbet etti. Çift, akşam saatlerine kadar plajdaydı. Atasever ve Erdem bir ara uzanıp telefonlarıyla ilgilendi.

Vildan Atasever, 2019’un nisan ayında Erkan Akdemir ile nişanlanmıştı. Çift, bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı. Atasever, 2001–2007 yılları arasında Taylan Kılınç, 2010–2015 yılları arasında ise meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile evlilik yaşamıştı.

Vildan Atasever kimdir?

Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981‘de Bursa‘da Erzurumlu 5 çocuklu bir ailenin kızı olarak doğdu. Babası narkotikte komiser, annesi ise ev hanımı olan Vildan Atasever’in 4 kardeşi daha bulunmaktadır. İlkokulu Bahçelievler Gürsoy Koleji’nde tamamladı ortaöğretimine başladıktan bir süre sonra buradan ayrılıp Cihangir Koleji’ne geçti.

Ünlü bir oyuncu olma isteği de bu yıllara dayanıyordu. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Lise’den sonra Açıköğretim’e gittiği yıllarda radyoda DJ’lik ve Best Tv’de VJ’lik yaptı. Tanınması dönemin ünlü internet sitesi chivi.com’da web kızı olmasıyla başladı. Tiyatrocu Çetin Etili ile tanışmasıyla tiyatroya adım attı. Kurtlar Vadisi adlı dizisinde Nazlı Bekiroğlu karakteri ile televizyon dünyasından tanındı.

Bu dizide Hüsrev Ağa’nın uyuşturucu bağımlısı kızını canlandırdı. Role çalışmak için babasından yardım alan Vildan Atasever, UMATEM‘de bağımlılarla birlikte zaman geçirerek hem onlara destek oluyor hem de rolü için hazırlık çalışması yapıyordu. Büyük çıkış yapması Kadın İsterse adlı dizide Hülya Avşar‘ın kızı “Buket” rolüyle oldu. ArdındanAzize, Plajda Kız Tavlama Klavuzu, Kader ve Yaralı Yürek adlı yapımlarda görev aldı.