Kamu

Vestel Manisa’da 603 işçi alımı yapacak! Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Türkiye’nin öncü şirketlerinden Vestel, Manisa’da 603 işçi alımı yapacak. Corona virüsü sürecinde istihdamın arttırılmasına önem veren şirkete alımlar Temmuz sonunda tamamlanacak. Peki, Vestel’de çalışmak için başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Üretim tesisleri Manisa’da bulunan Vestel, 603 personel alımı yapacak. Manisa fabrikaları için yapılacak işçi alımları Temmuz sonuna kadar tamamlanacak. Corona virüsü sürecinde istihdamın arttırılmasına önem veren şirket çalışan kapasitesinde yüzde 4 büyüme meydana gelecek. Vestelde çalışmak isteyen vatandaşlar başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağını merak ediyorlar.

Vestel’de çalışmak için başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Vestel’in Manisa’daki fabrikalarında işçi olarak çalışmak isteyenlerin şirketin internet sitelerini takip etmeleri gerekiyor. 603 kişinin alınacağı şirkette başvuru şartları henüz duyurulmadı.

Vestel Üst Yöneticisi (CEO) Turan Erdoğan tarafından işçi alımlarına ilişkin yapılan açıklamada, “Her alanda olduğu gibi üretim ve istihdamda sürdürülebilirlik de en önemli gündem maddelerimizden. Özellikle içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte istihdam kapasitelerinin korunması hatta artırılması kritik önem taşıyor. Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alarak, küresel ekonomide sarsıntılara neden olan pandemi sürecini ülke olarak başarılı bir şekilde yönetmeye devam ediyoruz. Süreç sona erdiğinde ekonomimizin güçlü kalması için biz ve bizim gibi şirketlerin daha çok üretmesi ve çalışması gerekiyor.” İfadeleri kullanıldı.