EkonomiGenel

Vergi ödeyecekler dikkat: 5 Ağustos’a kadar fırsatı kaçırmayın!

Vergi ödemesi yapacaklar dikkat! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme fırsatı açıklandı. Buna göre Maximum kredi kartları ile motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksitini 4 taksitte ve Anadolu sigorta ve Bosch Car Service’lerde indirim fırsatıyla ödeyebileceksiniz.

Vergi ödemelerine taksit kampanyası şöyle duyuruldu:

Maximum Kart’ınızla Maximum Mobil, gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği, İşCep ve İnternet Şubesi’nden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinizde 4 taksit fırsatı sunulacak.

Ayrıca MTV ödemesini Maximum Kredi Kartı ile yapanlar, Bosch Car Service’lerde  tavsiye edilen işçilik fiyat listesi üzerinden %40  indirim, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bireysel araç kasko poliçelerinde %10 indirim, Pazarama Online Alışveriş menüsü üzerinde seçili mağazalarda indirim kazanacak.

KAMPANYA DETAYLARI

gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde tek çekim, 2,3 ve 4 taksit,

Maximum Mobil Uygulaması-Ödemeler-Vergi Ödemeleri üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim, 2,3 ve 4 taksit,

İnternet Şubesi ve İşCep uygulaması üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2,3 ve 4 taksit seçenekleri sunulacak,

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılan 300 TL ve üstü ödemeler doğrudan 3 taksit olarak gerçekleştirilecektir.

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile taksitli ödeme yapabilmek için linkte tarif edildiği şekilde işlem yapılmalıdır. Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılacak 300 TL ve üzeri ödemeler doğrudan 3 taksite bölünecektir.

Üstelik MTV ödemesini Maximum Kredi Kartı ile yapanlar, Bosch Car Service’lerde  tavsiye edilen işçilik fiyat listesi üzerinden %40  indirim, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bireysel araç kasko poliçelerinde %10 indirim, Pazarama Online Alışveriş menüsü üzerinde seçili mağazalarda indirim kazanıyor.