Genel

Vefat eden tiyatrocu Turgay Yıldız ölüm nedeni belli oldu!

Geçtiğimiz gün usta tiyatrocu Turgay Yıldız vefat etmişti. Aynı zamanda youtuber olan Turgay Yıldız’ın ölüm sebebi merak konusu oldu. 2. doz Biontech aşısı olduktan sonra vefat etmesi ile sosyal medyada Yıldız’ın aşı yüzünden öldüğü iddia edildi ama ailesi bu iddiaları yalanladı.

KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ

Turgay Yıldız’ın ölümüne ilişkin aile tarafından yapılan açıklamada, tiyatrocu Yıldız’ın kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

56 yaşındaki Turgay Yıldız, 24 Haziran’da İstanbul’da geçirdiği kalp spazmı nedeniyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yıldız, bir süre sonra ailesinin yaşadığı Ankara’ya sevk edildi. Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden Yıldız, 22 Temmuz sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Turgay Yıldız ölüm nedeni

Ünlü youtuber Turgay Yıldız, özellikle hükümetin politikalarını mizahsal olarak yaptığı eleştirel skeçleri ile binlerce takipçisi olan biriydi. Muhalefet cephesinde çok sevilmesine karşı, özellikle AK Parti cephesinde pek sevilmezdi. Öyle ki iktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit Gazetesi, merhumun arkasından çamur atmaktan bile çekinmedi.