Magazin

Vefat eden Tarık Ünlüoğlu'na eşi Gülenay Kalkan'dan duygusal paylaşım!

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu‘nu kaybedişinin 40. gününde eşi Gülenay Kalkan‘dan duygusal paylaşım geldi. 1 Ekim’de hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan, paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı. Günler sonra paylaşım yapan Kalkan, eşi için ” 40.gün sensiz” notunu düştü.

Efsane dizi Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Testere Necmi karakteriyle hafızlarda yer edinen son olarak Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, akciğer kanseri nedeniyle1 Ekim 2019 günü 61 yaşında hayatını kaybetmişti. Ölümüyle tüm Türkiye’yi yasa boğan usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan, Ünlüoğlu’na olan özlemini duygusal bir paylaşımla dile getirdi.

DUYDUSAL PAYLAŞIM

Gülenay Kalkan, eşi Tarık Ünlüoğlu’nun “Anlatamıyorum” şiirini seslendirdiği ve birlikte fotoğraflarının yer aldığı bir kolajdan oluşan video ile eşinin ölümünün 40. gününü andı. Kalkan paylaşımına “40.gün sensiz” notunu düştü.

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Acılı eşin duygusal paylaşımına birçok ünlü isimden yorum geldi. Seda Sayan, Arzum Onan ve Nur Bilgen Yavuzer gibi ünlü isimler Kalkan’a sabırlar dilerken ” Böyle büyük bir aşk hiç bitmez, hep yaşar, hep yaşatır. Işıklarda, huzurla uyusun Tarık abi, dualarımız onunla olsun” gibi yorumlar geldi.

TARIK ÜNLÜOĞLU’NUN ÖLÜM SEBEBİ NEYDİ?

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaplan karakterini oynayan Tarık Ünlüoğlu, bir yılı aşkındır akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. 1 Ekim 2019’da 61 yaşında hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu, eşi Gülenay Kalkan dahil meslektaşları ve sevenlerini yasa boğmuştu.

Bir yanıt yazın