EkonomiGündem

Vatandaşlar Merakta! Akaryakıta Beklenen Zam Gelecek Mi?

Aracı olanları ilgilendiriyor. Artan akaryakıt fiyatları düşmek bilmiyor. Düşen döviz kuru aracı olan birçok vatandaş için umut olmuş vatandaşlar akaryakıt fiyatlarının düşmesini beklemeye başlamıştı. Öte yandan akaryakıt fiyatları düşmek bir yana gün geçtikçe artmaya başladı. Vatandaşlar aracının deposunu doldurmakta zorlanırken iddialara göre akaryakıta bir zam daha yolda.

Akaryakıta Zam İddiaları Gündemde

Aracı olanlara kötü haber. Artan döviz kurundan en çok etkilenen akaryakıt fiyatları oldu. Yükselen fiyatlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ederken bir zam iddiası da Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan geldi. Özkan akaryakıta zam geleceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Özkan yaptığı paylaşımda benzine 58 motorine 57 kuruş zam geleceğini açıkladı.

Özkan, “Benzine 58 kuruş, motorine 57 kuruş zam bekleniyor. Bu artışla birlikte 1 Ocak’tan bugüne benzine 2,27 TL mazota ise 3,32 TL zam gelmiş olacak. Türkiye yönetilemiyor, fatura vatandaşa çıkıyor” ifadelerini kullandı.