Ekonomi

Vatandaşın Yüzünü Güldürecek Vakıfbank Kampanyası! Son 10 Gün!

Kamu bankası olarak bildiğimiz Vakıfbank, müşterilerinin ilgisini çekebilmek adına yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak hazırladıkları kampanya ile Vakıfbank nakde ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürdü. Vakıfbank resmi sitesinde yaptığı açıklamaya göre 10000 TL ve 20000 TL ucuza kredi vereceğini açıkladı. Banka başvuruları 11 Temmuz 2021 tarihine kadar kabul ediyor.

Vakıfbank Kampanyası ve Başvuru Detayları

10 Gün içinde kabul edilecek olan kampanya 36 aya kadar vade imkanı sunacağını açıkladı. Ancak kampanyaya katılım koşulları arasında kredi notunuza göre değişiklik gösterebiliyor. Kredi notunuzu öğrenmek için Vakıfbank resmi sitesinden ya da ilgili telefonlardan öğrenebilirsiniz. Ayrıca ön şartı talep etmiyor ancak kampanya için kefil talep edebiliyorlar.

Vakıfbank, hazırlamış olduğu kampanya için son gün 11 Temmuz 2021 olarak belirledi. Kampanyaya 10 gün içinde katılmanız gerekiyor. Bir diğer şartı ise, başvuru yapacak kişilerin T.C. vatandaşı ve 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Ayrıca başvuruların kabul edilmesi için ödemekle mükellef olduğu bir icra borcunun olmaması gerekiyor.

Ucuz kredi kampanyasına başvuru için size en yakın şubeden veya Vakıfbank resmi siteden gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru işlemlerini kimlik ve gelir belgeniz ile işlem yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak isteyenler belirlenen şartları yerine getirdiği takdirde başvuruları kabul edilecektir. Ayrıca resmi sitenin yanı sıra mobil bankacılık ile başvuru yapabilirsiniz.