Kamu

Valilik açıkladı: 7 Aralık Pazartesi gününden itibaren izinli sayılacaklar!

Corona virüsü salgını nedeniyle illerden yeni tedbir açıklamaları geliyor. Bu kapsamda Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personelin, 7 Aralık Pazartesi gününden itibaren izinli sayılacağı açıklandı.

Türkiye’de corona virüsü vaka sayısı günlük 30 bin üzerinde seyrediyor. Bu nedenle illerden yeni tedbir açıklamaları geliyor. Bu kapsamda açıklamada bulunan Giresun Valiliği, 7 Aralık tarihinden itibaren engelli personellerin izinli sayılacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Giresun İlindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personeller, Kovid¬-19 nedeniyle ikinci bir emre kadar idari izinli sayılacaklar.

Valimiz Sayın Enver Ünlü imzasıyla; Giresun Merkeze Bağlı Belediyelere, Kaymakamlıklara tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, engelli grupları ile ilgili vakıf ve derneklere gönderilen 04/12/2020 tarih ve E-76889233-900-12025 sayılı “İdari İzin (Engelli Personeller)” konulu yazı ile 07/12/2020 tarihinden itibaren kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personellerin ikinci bir emre kadar izinli sayılacağı bildirildi.