EkonomiKamu

Vakıfbank’tan özel sektör çalışanları, kamu personeli ve emekliler için yeni kredi kampanyası!

Kamu bankalarından olan Vakıfbank, kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için 36 ay vadeli ve cazip faiz oranları ile yeni kredi kampanyası başlattı. 67’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle başlatılan kampanyadan faydalananlara 3 ay geri ödemesiz, son taksit balon ödemeli, azalan yada artan taksitli seçenekleri sunuluyor.

3 bin ile 125 bin TL arasında nakit kredi için aylık akdi faiz oranı %1,51’den başlamaktadır. 50 Bin TL 36 ay vadeli kredinin taksit tutarı aylık 1.902,91 TL. Peki, Vakıfbank kredi başvurusu nasıl yapılır? Çekilen krediler için uygulanan hayat sigortası tutarı ne kadar? İşte detaylar…

KREDİ ÇEKİMLERİNDE ALINAN HAYAT SİGORTASI PRİM TUTARI

Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına kredi için tahsil edilen (BSMV dahil) kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil olup sigorta tutarları dahil edilmemiştir. 50.000 TL için 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için 389,32 TL’dir. Sigorta primi, 35 yaş üzerinden hesaplanmış olup kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri yaşı ve cinsiyetine göre değişiklik göstermektedir. Efektif Yıllık Faiz Oranı örnek vade ve örnek tutar üzerinden hesaplanmıştır.

KREDİ FAİZ ORANI

Belirtilen faiz oranı (Yüzde 1,51) kredi açılış günü ile aynı gün otomatik ödeme talimatı verilmesi, Vakıfbank aracılığıyla sigorta yaptırılması, kredi kartı başvurusu alınması ve asgari bir maaş tutarında Ek Hesap açılması durumunda geçerli olacaktır.

VAKIFBANK NAKİT KREDİ BAŞVURUSU

Vakıfbank nakit kredi başvuruları bana şubelerinden, cep uygulamasından veya SMS yolu ile yapılabilmektedir. SMS ile Kredi Başvurusu Yapmak İçin;

Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz.

Örnek Sms Metni:

KREDI 11111111111 3000

Kredi hakkında daha fazla bilgi almak veya Vakıfbank web sayfasından online başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İş Bankası ihtiyaç kredisine cep telefonunuz ile ‘Anında Kredi’ başvurusu nasıl yapılır?

Ev almak isteyenler dikkat: Akbank konut kredisi faiz oranı düştü!

Ev almak isteyenler dikkat: Akbank konut kredisi faiz oranı düştü!