Ekonomi

Vakıfbank’tan düşük peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Vakıfbank Enerji verimli konutlara özel Yeşil Konut Kredisi kampanyası başlattı. Vakıfbank’tan konut kredisi kullananlar düşük peşinatla ev sahibi olma imkanına sahip oluyor. Peki, Vakıf Bankası’nın ev kredisi için uyguladığı faiz oranı ne kadar? Kaç aya kadar taksit imkanı sunuyor? Ödeme şekli nasıl? Kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar…

VAKIFBANK YEŞİL KONUT KREDİSİ

A ve B enerji sınıfı verimli konutlar dünyamız ve geleceğimiz için değer yaratıyor. Enerji verimli konutlara özel Yeşil Konut Kredisi ile sürdürülebilir kalkınmaya destek sağlarken yüksek enerji verimliliği sayesinde enerji tasarrufu sağlayarak bütçe dostu konut sahibi olabilirsiniz.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Tamamlanmış veya yapımı süren A ve B sınıfı enerji verimli konutlar kampanyadan yararlanacaktır.

Satın alacağınız konutun Enerji Kimlik Belgesi sorgulamasını aşağıdaki sitelerden yapabilirsiniz:

https://www.turkiye.gov.tr/csb-enerji-kimlik-belgesi-sorgulama

https://beptr.csb.gov.tr/bep-web/#/queryEkb

Uygun faiz oranları ve 120 aya varan vadelerle kredi sahibi olabilirsiniz.

Yeşil konut kampanyası ile düşük peşinatla ev sahibi olabilirsiniz. Enerji performansına göre A sınıfı konutlar için ekspertiz değerinin maksimum %90’ına, B sınıfı konutlar için ise ekspertiz değeri 500.000 TL’ye kadar maksimum %90’ına, 500.000TL üzerinde ise maksimum %85’ine kadar konut kredisi kullanabilirsiniz.

Eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif planlar sunulmaktadır.

Kampanya, belirli il ve ilçelerden yeni konut alımları için geçerlidir.

İl ve ilçeleri görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ.

Kredili hayat sigortası zorunludur.

Yeşil Konut Kredisi faiz oranından; VakıfBank kredi kartı, ek hesap, otomatik ödeme talimatı, Kredili Hayat Sigortası, DASK ve mobil/internet bankacılık hizmetleri tanımlanan müşterilerimiz yararlanacaktır. Yıllık Maliyet oranına ilgili ürünler ve sigortalar dahil değildir. Sigorta ya da çapraz ürün türü ve maliyeti teminata göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi şubelerden edinilebilecektir.

Kamu bankasından düşük faizli kredi müjdesi!

Peşinat olmadan konut almak isteyenlere 180 ay vadeli konut kredisi veriliyor