Ekonomi

Vakıfbank’tan 3 ayrı bireysel destek kredisi! Şaşırtan faiz oranları açıklandı

Kamu bankalarından Vakıfbank tarafından 3 ayrı bireysel destek kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyaları ihtiyaç, taşıt ve konut alanları için duyuruldu. Bu kredi kampanyaları kapsamında faiz oranları vatandaşlar ile paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak egehaber.com olarak kredilerin detaylarını ve faiz oranlarını okuyucularımız için derledik. Bu doğrultuda ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi detayları şöyle oldu:

TAŞIT KREDİSİ

Taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. Faiz oranları ise şöyle belirtildi:

TAŞIT KREDİSİ 

Taşıt kredisi kampanyası hakkında Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada “48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz oranlarıyla arabanız kapınızda! Nihai fatura değeri 120.000 TL’yi aşan otomobillerde, bedelin 120.000 TL’ye kadar olan kısmı için %70, 120.000 TL’nin üstünde olan kısım için %50’sine kadar kredi kullandırılabilir.” ifadeleri kullanıldı. Faiz oranı ise yüzde 1,48 olarak belirtildi.

KONUT KREDİSİ

Vakıfbank Sarıpanjur Ev Kredisi hakkında da açıklama yapıldı. Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada “Uygun faiz oranları ve 120 aya varan vadelerle, Eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif planlar sunulmaktadır. Kampanya, yeni konut alımları için geçerlidir.” ifadelerine yer verildi. Bunun yanı sıra faiz oranı ise yüzde 1,49 oluyor.

Detaylar için TIKLAYIN.