Genel

Vakıfbank resmen duyurdu: İzmir’de konut fiyatları 600 bin TL’ye düştü!

Vakıfbank, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni bir duyuru yayınladı. İzmir’de bulunan icralık 2 dükkanın ve bir dairenin uygun fiyatlardan satışa sunulduğunu açıklayan banka, ilgili gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK 2+1 DAİRE SATIŞI!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde özellikle büyükşehirlerde artan konut fiyatlarına karşın tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer almaya karar verdi. Kamu bankası, İzmir ilinde uygun fiyatlı daire arayışı içerisinde olan tüketicilere ve vatandaşlara, yeni bir ihale düzenlediğinin duyurusunu yaptı.

Vakıfbank, anlaşmalı bulunduğu Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale başlattığını duyurdu. İhale kapsamında satışa sunulan dairenin İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunduğunu belirten banka, 2+1 büyüklüğündeki dairenin 84 metrekarelik bir kullanım alanının olduğunu bildirdi. Dairenin başlangıç fiyatını 600 bin TL olarak belirleyen kamu bankası, teminat bedelini 30 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE MİLYON TL’LİK DÜKKAN SATIŞI!

Vakıfbank’ın Intengo isimli platform aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde bulunan bir dükkan olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 101 metrekare olan ve krediye uygun olan dükkan için belirlenmiş olan başlangıç fiyatı 1 milyon 250 bin TL, teminat bedeli ise 62 bin 500 TL olarak bildirildi.

VAKIFBANK’TAN DÜŞÜK FİYATLI DÜKKAN SATIŞI!

Vakıfbank’ın Intengo isimli platform aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan bir dükkana ait olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 65 metrekare olan dairenin başlangıç fiyatını 495 bin TL olduğunu belirten banka, yatırılması gereken teminat bedelini 24 bin 750 TL olarak açıkladı.