Kamu

VakıfBank maaş ödemesini taşıyanlara 750 TL ödeme yapıyor!

Bankalar müşterileri kendi şubelerine çekmek için kampanya yarışına giriyorlar. Bu kapsamda yapılan emekli ikramiye ödemesi ise her sene vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Vakıfbank tarafından yapılan duyuruya göre, maaşını 3 yıl çekme sözü verene 750 TL’ye varan ödeme yapılacak. Peki, kimler ikramiye ödemesinden faydalanabilirler?

Gelirlerini arttırmak isteyen milyonlarca emekli promosyon ödemeleri hakkında araştırmalar yapıyorlar. Vakıfbank bu yıl ne kadar promosyon ödemesi vereceği ile ilgili duyuruyu resmi internet sayfası üzerinden yaptı. Buna göre banka emekli maaşı, 1.500 -TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500 TL, 1.500 – 2.500 TL (2.500 -TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625 – TL, 2.500 -TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750 TL, 3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapacak.

Kimler promosyon ödemesinden faydalanabilir?

VakıfBank müşterisi değilim promosyon ödemesinden faydalanabilir miyim?

Evet, emekli maaşını, VakıfBank aracılığıyla almayanlar maaşlarını VakıfBank’a taşımaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı yazılı olarak taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Emekli maaşımı VakıfBank aracılığıyla alıyorum promosyon ödemesinden faydalanabilir miyim?

Evet, halihazırda emekli maaşını Bankamızdan alan müşteriler de 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Emekli Promosyon Ödemesi için Ne Zaman Başvurabilirim?

Promosyon ödemesi için en yakın VakıfBank Şubesine müracaat ederek yapacağı gibi VakıfBank yurtiçi Atm cihazları ve VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması aracılığıyla da yapabileceklerdir.

Promosyon ödemesi almak için gerekli koşullar nelerdir?

Promosyon ödemeleri;

3 yıl süre ile emekli maaşının Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla ödenecektir.
*Söz konusu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir/aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

Emekli maaşımı VakıfBank aracılığıyla almamın getireceği ayrıcalıklar nelerdir?

VakıfBank ATM’lerinden günlük 2.000-TL’ye kadar ücretsiz para çekim imkanı bulunmaktadır.

Maaş hesapları kullanılarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından tanımlanacak düzenli EFT/havale talimatları dahil olmak üzere, maaş tutarınız kadar yapılacak havale ve Banka normal EFT saatleri içerisinde yapılan EFT işlemlerinden masraf alınmamaktadır.

Aracınızla otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Ayrıcalıklarla dolu Bankamız kredi kartlarından kart aidatı alınmayacaktır. (Mevcut Bankamız kartlarının önceki yıla ait kart aidatları ile MilPlus Kredi Kartları ve bunlara ait Ek Kartlar hariçtir.)

Çağrı Merkezimizden, öncelikli bağlanma hizmetinden yararlanabilirsiniz.