Ekonomiİzmir Haberleri

Vakıfbank İzmir’de gayrimenkul satışına başladı: 3 dükkan ve bir dubleks daire satışa çıktı! Dubleks daire için 75 bin TL…

İzmir’in 2 farklı bölgesinde toplamda 4 adet icralık gayrimenkul satışı gerçekleştirileceğini duyuran Vakıfbank, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK DUBLEKS DAİRE!

Vakıfbank anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank yeni ihalesi kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün dubleks bir daire olduğunu bildirdi. Toplam kullanım alanı 120 metrekare olan 2+1 dubleks dairenin tam ihale ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 TL olarak belirledi. İhale kapsamında fiyat teklifi vermek isteyenlerin yatırmaları gereken tutarı ise 75 bin TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN TEK İHALEDE SATILIK İKİ ADET DÜKKAN!

Vakıfbank anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Aşık Veysel Mahallesi’nde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank yeni ihalesi kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu bildirdi. Tek ihalede iki dükkan birden satılacağını belirten banka, dükkanların toplam kullanım alanını 843 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 13 milyon TL, ihale kapsamında teklif sunabilmek için yatırılması gereken teminat tutarı ise 650 bin TL olarak bildirildi.

VAKIFBANK’TAN SATILIK DÜKKAN!

Vakıfbank anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinin Dedebaşı Mahallesi’nde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank yeni ihalesi kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu bildirdi. Toplam kullanım alanı 22 metrekare olan dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 550 bin TL, teminat bedelini ise 27 bin 500 TL olarak açıkladı.