Editörün SeçtikleriEkonomiGenelGündemİzmir HaberleriManşet

Vakıfbank icralık daire ilanları güncellendi! İzmir Çiğli ve İzmir Tire’de apartman daireleri satışa çıktı! 600 bin TL ödeyen…

Vakıfbank, İzmir ilinin Çiğli ve Tire ilçelerinde bulunan iki apartman dairesi için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak, ihalelere ve söz konusu gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank icralık daire ilanları güncellendi! İzmir Çiğli ve İzmir Tire'de apartman daireleri satışa çıktı! 600 bin TL ödeyen...

VAKIFBANK’TAN İZMİR ÇİĞLİ’DE SATILIK APARTMAN DAİRESİ İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunan bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Söz konusu dairenin kullanım alanını 131 metrekare olarak ölçen Vakıfbank, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılmak isteyen tüketicilerin Vakıfbank Tire şubesine yatırmaları gereken teminat bedeli 30 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR TİRE’DE SATILIK APARTMAN DAİRESİ İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Söz konusu dairenin kullanım alanını 84 metrekare olarak ölçen Vakıfbank, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılmak isteyen tüketicilerin Vakıfbank Atatürk Organize Sanayi şubesine yatırmaları gereken teminat bedeli 75 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK INTENGO İHALELERİ İÇİN NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden duyurmuş olduğu ihalelere konu olan gayrimenkuller için fiyat teklifi verebilmek için öncelikle ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin ilgili Vakıfbank şubesine yatırılması gerekmektedir. Söz konusu teminat bedelinin elden yatırılmasının ardından ise bankanın ilgili departmanında görevli olan banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalıdır.

Banka yetkilisi satış sözleşmesinin imzalanması aşamasında cep telefonu ve e- mail adresi gibi iletişim bilgilerini talep edecektir. Sözleşmenin imzalanmasının hemen ardından ise ilgili iletişim kanallarından birine veya her ikisine birden, Intengo platformuna giriş yapılmasını sağlayacak olan kullanıcı adı ve şifre bilgileri gönderilecektir.

Vakıfbank’ın Intengo giriş bilgilerini ulaştırmasının ardından söz konusu bilgiler ile e- ihale platformuna giriş yapılmalı ve teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilmelidir. Banka, ihale bitiş süresini önceden duyurmuş olduğu gayrimenkul için en yüksek teklifi sunmuş olan katılımcıyı, gayrimenkulün yeni sahibi olarak ilan edecek ve prosedürü başlatacaktır.