Ekonomi

VakıfBank duyurdu: Hesabı olanlar dikkat! 30 Haziran’a kadar geçerli

VakıfBank, resmi internet sitesinden müşterilerine yönelik bir kampanyaya ilişkin duyuruda bulundu. VakıfBank, bireysel Bankomat Kart sahipleri için cazip bir kampanya başlattı. Kampanyadan sadece VakıfBank bireysel Bankomat Kart sahipleri yararlanabilir. Bu kampanya kapsamda, farklı günlerde yapılan 10 alışverişten tutarı en düşük olan hediye ediliyor. Söz konusu kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli.

Bireysel Bankomat Kart sahipleri, SMS aracılığıyla kampanyaya kayıt yaptırarak 100 TL’ye kadar Bankomat Para kazanma şansı elde ediyor.

EN FAZLA 100 TL

VakıfBank, bireysel Bankomat Kart sahipleri için cazip bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Bankomat Kart ile farklı günlerde fiziki pos ve internet üzerinden yapılan ilk 10 alışverişten en düşük tutarlı olanı Bankomat Para olarak hediye ediliyor. 30 Haziran’a kadar geçerli kampanyaya SMS yolu ile katılım sağlanabilirken, her bir kart sahibi en az 20 TL, en fazla 100 TL Bankomat Para kazanabilecek.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

Kampanyadan yararlanmak için kayıtlı cep telefonu ile BEDAVA yazıp bir boşluk bırakarak Bankomat Kartın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS göndermek gerekiyor. BEDAVA kampanyasına katılım sağlanması durumunda ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil ediliyor. Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Para’lar 20 Temmuz 2021 tarihinde SMS ile katılım sağlayan müşterilerin kullanıma açık bireysel Bankomat Kart’larına yüklenecek.