Ekonomi

Vakıfbank bankomat kartı olanlar için açıkladı: SMS gönderen 125 bin müşteri için bedava olacak!

Vakıfbank bankomat kartı olanlar için kampanya açıklamasında bulundu. Kamu bankası 30 Haziran’a kadar bankomat kartı ile yapılacak 10 alışverişten birinin bedava olacağını duyurdu. Kampanyadan SMS ile başarılı bir şekilde katılım sağlayan ilk 125.000 müşterimiz faydalanabileceği bildirildi.

Vakıfbank müşterilerini ilgilendiren bir kampanya duyurusunda bulundu. Yazılı açıklama yapan kamu bankası bankomat kart ile yapılacak 10 alışverişten birinin bedava olacağını bildirdi. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler bankada kayıtlı cep telefon numaralarından, BEDAVA yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istenilen kartın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS gönderebilir. BEDAVA kampanyasına katılım sağlanması durumunda ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil ediliyor.

Kampanya detayları

VakıfBank Bankomat Kart ile 1-30 Haziran 2021 tarihleri arasında tüm sektörlerde geçerli farklı günlerde yapacağınız ilk 10 alışverişten biri bizden.

Aynı gün yapılan alışverişlerden en düşük tutarlı alışveriş kampanyaya dahil edilecektir. Yapılan alışverişlerde harcama alt tutar sınırı yoktur.

Farklı günlerde yapılan ilk 10 alışverişten en düşük tutarlı işlem kadar Bankomat Para kazanılacaktır.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteriye en az 20 TL; en fazla 100 TL Bankomat Para hediye edilecektir.

Kampanyaya, SMS yolu ile başarılı bir şekilde katılım sağlandığı tarihten itibaren farklı günlerde yapılacak ilk 10 alışveriş dahil edilecektir.

Kampanyadan sadece VakıfBank bireysel Bankomat Kart sahipleri yararlanabilir.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Paralar 20 Temmuz 2021 tarihinde SMS ile katılım sağlayan müşterilerimizin kullanıma açık bireysel Bankomat Kartlarına yüklenecektir.

Kampanyadan SMS ile başarılı bir şekilde katılım sağlayan ilk 125.000 müşterimiz faydalanabilecektir.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Kampanyaya fiziki pos, internet üzerinden yapılan alışverişler ve Sanal Bankomat Kartlar dahildir.
VakıfBank Worldcard’lar, mail order, nakit çekim, iade ve iptal işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Passolig ödemesi, İninal, Multinet, Sodexo vs gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.