Magazin

Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu’nun eşi, yürekleri ağızlara getirdi! Hastaneden yayınlanan görüntü, sevenlerini kahretti!

Uzun süredir müzik camiasında yer alan ve hem sesi hem de ilginç karakteri ile birçok kişi tarafından oldukça sevilen türkücü Mustafa Topaloğlu, bir süredir ekranlardan ve sahnelerden uzak bir hayat sürdürüyor. Ünlü ismin kameralardan bu denli uzak kalması sevenlerini oldukça üzerken, “uzaylı” lakaplı türkücünün eşinden kötü haber geldi. Mustafa Topaloğlu’nun 23 yıllık eşi Dilek Topaloğlu’nun ölümden döndüğü öğrenildi.

23 Yıllık Eşi Ölümden Döndü!

Kendisinden 25 yaş küçük olan Dilek Topaloğlu ile 23 yıldır imam nikahı bulunan Mustafa Topaloğlu, uzun bir süredir sessizliğe bürünmüştü. Hayranlarından oldukça ayrı kalan Topaloğlu’ndan üzücü bir haber geldi. Magazin gündemine bomba gibi düşen habere göre ünlü türkücünün eşi Dilek Topaloğlu, ölümden döndü. Hastane odasından paylaşılan fotoğraf, yürekleri ağızlara getirdi.

Karnından Çıyan Soktu!

Şu an hastanede yoğun bir tedavi altında olan ve hayati riski bulunmayan Dilek Topaloğlu’nu, çıyan soktuğu ve Topaloğlu’nun bir anda fenalaştığı için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Dilek Topaloğlu’nun hastaneden gelen görüntüsünde, bir sedyede yattığı ve kolunda serum takılı olduğu görüldü.

Daha Önce Şiddet Haberleri ile Gündeme Gelmişti!

Bir erkek bir de kız çocuk annesi olan Dilek Topaloğlu, eşinin aksine kameralardan uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Ancak 2017 yılında şiddet iddiaları ile gündeme gelen Dilek Topaloğlu, o dönem içerisinde magazin gündeminde sık sık yer almıştı.

Bir arkadaşı ile kafede oturduğu esnada birden imam nikahlı eşi olan Mustafa Topaloğlu’nun geldiğini ve gözüne yumruk attığını iddia eden Dilek Topaloğlu, o görüntülerini Instagram hesabından paylaşmıştı. Hakkında ortaya atılan iddialar üzerine açıklamada bulunan Mustafa Topaloğlu “yanlışlık oldu” sözleri ile büyük tepki toplamıştı.