Uşak Haberleri

Uşak’ta silahlı kavga!

Uşak'ta aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen İsmail D. ve Vural S. isimli şahıslar caddede karşılaşınca tartışmaya başladı. Çıkan tartışma Vural S.'nin silahını çıkarıp İsmail D.'ye ateş etmesi sonucu silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen silahlı kavgada İsmail D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Uşak’ta gece saat 01.00 sıralarında aralarında daha önce husumet olduğu iddia edilen İsmail D. ve Vural Ş., Şeref Caddesi’nde karşılaşması üzerine tartışmaya başladı.

SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Vural Ş. silahını çıkararak İsmail D.’ye ateş etti. Vural Ş.’nin silahından çıkan kurşunun, kalçasına isabet etmesi sonucu İsmail D. yaralandı. Vural Ş. olay yerinden kaçarken İsmail D. yere yığıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Çevrede bulunanların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan İsmail D. ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, zanlı Vural Ş. kaçtıktan kısa bir süre sonra suç aletiyle yakalanarak göz altına alındı. İsmail D.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.