Uşak Haberleri

Uşak’ta otomobille motosiklet çarpıştı! 1 kişi öldü

Uşak'ta gece saatlerinde Fettah Tosun idaresindeki otomobil ile Arif Yıldız yönetimindeki motosiklet nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı çarpıştı. Meydana gelen kazada Arif Yıldız kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. İşte detaylar

Alınan bilgilere göre Uşak Eşme ilçesinde 64 AAB 171 plakalı Fettah Tosun idaresindeki otomobil ile 64 EJ 573 plakalı Arif Yıldız yönetimindeki motosiklet nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı çarpıştı.

Meydana gelen kazada Arif Yıldız motosikleti ile birlikte yol kenarına savruldu. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Yıldız’a ilk müdahalenin ardından Eşme Devlet Hastanesine kaldırdı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Yıldız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada yara almadan kurtulan Tosun ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan, Fettah Tosun, Eşme ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen 2 bekçi 1 polis olmak üzere 5 kişinin yaralandığı olayda hastaneye kaldırılan ve henüz ismi öğrenilemeyen bir bekçinin yakını olduğu ve Uşak Eğitim Araştırma Hastanesine gitmek üzere yola çıktığı esnada kaza yaptığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.