Uşak Haberleri

Uşak’ta aranan yaşlı kadının ölü bulunması akıllara cinayet şüphesini getirdi!

Uşak'ta 1 haftadır kayıp olarak aranan 89 yaşındaki yaşlı kadın bir tarlada ölü olarak bulundu. Yaşlı kadının kafasındaki yara izi cinayete kurban gittiği şüphesini akıllara getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uşak’ın Ulubey ilçesinde 1 haftadır kayıp olarak aranan 89 yaşındaki Fatma Uluğ’dan kötü haber geldi.

İHBARDA BULUNDULAR

Fatma Uluğ’dan köy sakinleri cuma akşamından beri haber alamayınca oğlu Yaşar Uluğ’ya haber verdiler. Kendi çabalarıyla arayan Yaşar Uluğ, Jandarma ekiplerine ihbarda bulundu.

ARAM ÇALIŞMALARI YAPILDI

İhbar üzerine köye bir hafta içerisinde Uşak İl Jandarma Komutanlığına bağlı 30 kişilik ekip, Isparta İl Jandarma Komutanlığından Arama Kurtarma Ekibi, Aydın Filo Komutanlığında bir helikopter AFAD ve Afyonkarahisar’dan AKUT ekipleri sevk edilmişti. Ayrıca köye, Kütahya İl Jandarma Komutanlığından 1 arama kurtarma köpeği ve Sakarya ilinden de AFAD’a bağlı 2 tane arama kurtarma köpeği katılırken ekipler havadan insansız hava aracıyla da arama çalışmaları yaptı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ekipler, köy merkezine bir kilometre uzaklıkta bulunan bir tarlada 89 yaşındaki Uluğ’nun cesedini buldu. Kafasından yaralı halde bulunan Uluğ’nun cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.