Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriManşetMuğla HaberleriUşak HaberleriYerel Haberler

Uşak, Kütahya, Muğla, İzmir, Aydın, Denizli dikkat: Yasak yarın sona eriyor!

Artan vakalarının önüne geçmek için kısıtlamalar uygulanmaya devam ediliyor. Bu hafta Uşak, Kütahya, Muğla, İzmir, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Manisa’da uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 26 Nisan Pazartesi günü yani yarın saat 05.00’da sona eriyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeniyle bu hafta sokağa çıkma kısıtlaması 3 gün olarak uygulandı. 81 ilde uygulanan kısıtlama ise yarın saat 05.00’da sona eriyor.

Yarın toplantı yapılacak

Öte yandan son gelen bilgilere göre yarın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe’de alınan tedbirlerin değerlendirmesi için toplanacağı öğrenildi. Toplantıda yasakların genişletip genişletilmeyeceği değerlendirilecek. Bu kapsamda bayrama kadar olan süreçte hafta içerisinde 19.00-05.00 saatleri arasında, hafta sonları ise Cuma günleri saat 19.00’da başlayıp, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak şekilde sokağa çıkma kısıtlamasının devam edip etmeyeceği öğrenilecek.