Magazin

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses için 2 ay 15 gün hapis cezası!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Gelen son bilgilere göre, sanatçı için 2 ay 15 gün hapis cezası kararı alındı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Tatlıses TV’de genel müdür olarak çalışan Fulya Akbay Toprak patronu İbrahim Tatlıses’ten kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, dava 3 hafta önce sonuçlandı. Mahkeme, İbrahim Tatlıses’e ‘hakaret’ suçundan 740 lira adli para cezası, ‘tehdit’ suçundan ise 2 ay 15 gün hapis cezası verilmesine hükmetti. Mahkeme verilen hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

“Mesajlar bana ait değil”

Fulya Akbay Toprak, avukatı Şeyda Yıldırım konu hakkında “İbrahim Tatlıses, cep telefonundan müvekkilime hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Cezalandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. Soruşturmada ifade veren sanatçı ise “Şirket işlerini müşteki Fulya Akbay Toprak ile diğer çalışanlara emanet etmiştim. Ancak şirkette usulsüzlükler yaşandığını öğrendim. İşlerine son verdim. Söz konusu mesajlar bana ait değildir” ifadelerini kullandı.