GündemMagazin

Ünlü sunucu Okan Karacan’dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Karacan’dan kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından videolu şekilde koronavirüse yakalandığını duyuran Okan Karacan’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

“ALLAHIM BENİ ÇOCUKLARIMA BAĞIŞLASIN”

44 yaşındaki Karacan paylaşımında “Sevgili dostlar Covid-19 tedavim için hastaneye sevk edildim. Son 3 gündür karantinadaydım. Ama durumum ağırlaşınca tedavim hastanede devam edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah’ım beni çocuklarıma bağışlasın” notunu yazdı.

OKAN KARACAN KİMDİR?

Okan Karacan, 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini, İstanbul ili Şişli ilçesinde bulunan Terakki Vakfına ait Özel Terakki Lisesi’nde aldı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü kazanan Karacan, bu üniversiteyi tamamlayamadı. 1995 yılında ise kısa bir süre turizm alanında ticaret yapmıştır. 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Müzikoloji bölümünü kazanarak, buradaki eğitimini 8 yılda tamamlayabildi. Bu esnada pek çok çocuk tiyatrosunda çalışan Karacan, 2002 yılında Tiyatro Portakal’da Sigara Böreği isimli tiyatro oyununda rol alarak oyunculuk hayatına başladı. Tiyatro oyunculuğunu BKM ve Uygur Kardeşler’de devam ettirerek geliştirdi. Buradan televizyon alanına geçen Karacan, çeşitli televizyon programlarında sunuculuk ve ardından bazı televizyon programlarının yapımcılığını yapmıştır.