Magazin

Ünlü sunucu Cansın Helvacı koronavirüse yakalandığını duyurdu!

İzmir depreminde Ayda bebeğin enkazdan çıkarıldığı anda gözyaşlarını tutamayan A Haber sunucusu Cansın Helvacı koronavirüse yakalandığını duyurdu. Helvacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'İzmir'den döndüğümde Covid-19 belasına yakalandım.'' dedi. 

A Haber sunucusu Cansın Helvacı sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. İzmir depreminde Ayda bebeğin enkazdan çıkarıldığı anda gözyaşlarını tutamayan Helvacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘İzmir’den döndüğümde Covid-19 belasına yakalandım.” dedi. Öte yandan annesi ve kardeşine de bulaştırdığını söyledi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Deprem döneminde saatlerce canlı yayın yaparak dikkatleri üzerine çeken sunucu, Instagram’dan açıklama yaptı. Helvacı, “Günlerdir sormuşsunuz neden yayınlarda olmadığımı… İzmir’den döndüğümde Covid-19 belasına yakalandım. Semptomlu ve zor bir süreç geçirdim, geçiyorum. İşin kötüsü anneme ve kardeşime bulaştırdım. Üçümüz farklı semptomlara sahibiz. Süreç devam ediyor. Henüz atlatamadık. Mesajlara, aramalara dönemediğim zamanlar oldu bu süreçte anlayışınıza sığınıyorum. Ama her birini gördüm. Arayan, soran yanımızda olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI

A Haber spikeri Cansın Helvacı, İzmir’de meydana gelen 6,6’lık depremden 91 saat sonra Ayda bebeğin enkazdan sağ çıkarıldığını öğrenince canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu. Ağlamaktan konuşmakta zorlanan Helvacı, sadece “Allah’ım çok şükür” diyebilmişti.